Министерството на младежта и спорта започва проверка на дейността на

...
 Министерството на младежта и спорта започва проверка на дейността на
Коментари Харесай

Проверяват тотото заради проблемите

 

Министерството на младежта и спорта стартира инспекция на активността на Българския състезателен тотализатор, оповестиха от ММС.

„ Министерството на младежта и спорта смята за неприемливо, че не беше известено от управлението на Българския състезателен тотализатор за казуса с Централната компютърна система, който продължава към този момент трети ден. След сигнал от жители ММС изпрати питане до управлението на тотализатора за естеството на казуса, като получения отговор считаме за доста просрочен “, допълват от ведомството.

„ ММС счита за неприемливо също, че Българският състезателен тотализатор не уведоми по никакъв метод обществеността за основания проблем през последните три дни, което е причина за сриване на доверието в тази толкоз значима за българския спорт институция “, показват от Министерството на младежта и спорта.

 Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  Как се гласоподава на избори 3 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  Как се гласоподава на избори 3 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV

Наложило се е служебният министър Георги Глушков да инициира среща с изпълнителния шеф Георги Тарлеков, с цел да бъде осведомен с казуса. След срещата министърът разпореди инспекция на Българския състезателен тотализатор

 

 

По-рано от тотализатора показаха опрощение за усложненията:

„ Бихме желали да поднесем нашите извинения за създалите се краткотрайни усложнения при обработката на залози за игрите на Български Спортен Тотализатор. Възникването им беше обосновано от планувана техническа профилактика. Приемането и обработката на наземни залози за числовите лотарийни игри и игрите със залагания върху резултатите от спортни надпревари, както и продажбата на талони за присъединяване в моментните лотарийни игри са изцяло обновени “.

„ Български Спортен Тотализатор обработва и съхранява данните за всички направени залози в своята централна компютърна система, като същите са подсигурени съответно - посредством създавани дейни и архивни аварийни копия. В тази връзка уверяваме, че данните и информацията са изцяло предпазени и тяхната сигурност и изискуема обработка са безусловно подсигурени и некомпрометирани. Всички облаги на участници ще бъдат обработени и изплатени според настоящите игрални условия и правила на провежданите игри “, показват от Българския Спортен Тотализатор.

Продължи да четеш  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР